Smartschool

Smartschool is onze digitale schoolomgeving waarop leerlingen tijdens de lessen, thuis of in het ICT-lokaal kunnen werken aan schoolopdrachten en die instaat voor de interne communicatie. U als ouder kijkt mee over de schouder van uw zoon of dochter zodat u nog beter kan helpen en begeleiden waar nodig. Alle taken, opdrachten,.. die uw zoon of dochter krijgt, ziet u ook. Alleen privé-berichten en “mijn documenten” van de leerling zijn niet zichtbaar voor u als ouder (privacy).

We trachten door het inzetten van Smartschool op onze school, om u als ouder nog beter op de hoogte te houden van onze werking, en u alle kansen te geven om samen met ons, mee te werken aan de ontplooiing van uw zoon of dochter.

Punten opvolgen.
Brieven die de leerlingen meekrijgen zijn elektronisch beschikbaar.

Berichten intern ontvangen en versturen naar leerkrachten.


De digitale schoolagenda gebruiken, taken en toetsen plannen.

Er is een aparte afsprakenlijst voor het gebruik van Smartschool. Wanneer u zich de eerste keer aanmeldt, moet u hiermee akkoord gaan.Elke leerling heeft een eigen gebruikersnaam en wachtwoord om toegang te krijgen tot deze leeromgeving. Iedereen is dan ook verantwoordelijk voor alles wat hij of zij doet.


Het gebruik van Smartschool voor leerlingen is gratis.Een Mac of PC met internetverbinding en een recente versie van Google Chrome, Firefox of Internet Explorer. Er is ook een Smartschool App, zo ben je altijd mee met wat er gebeurt op school!

© Copyright 2023 Sint-Rita Campus Technologie - Alle rechten voorbehouden